Maak kennis met onze nieuwe collega Lodewijk!

Op 26 augustus is Lodewijk Hage gestart als medewerker bij Klaswijs! Lodewijk zal zich gaan inzetten voor de vervangingen op langer termijn. Denk aan de aanvragen voor een ziekteverlof of zwangerschapsverlof. In deze blog stelt Lodewijk zich voor!

 

Lodewijk Hage
Vervangingsmedewerker bij Klaswijs

‘HR boeit mij omdat ik het mooi vind mensen te helpen, iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Zodat iedereen tevreden is met zijn of haar rol binnen de maatschappij.’

 

Het onderwijs heeft mij altijd geboeid. Als kind van ouders, die allebei in het onderwijs werkzaam zijn kan het bijna niet anders. Overtuigd dat ik leraar  wilde worden ben ik na mijn havo aan de lerarenopleiding geschiedenis begonnen. Toch merkte ik dat dit niet helemaal bij mij paste. Ik wilde meer dan alleen lesgeven. Zodoende na een jaar begonnen aan de opleiding Human Resource Management.

HR boeit mij omdat ik het mooi vind mensen te helpen, iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Zodat iedereen tevreden is met zijn of haar rol binnen de maatschappij. Dit was ook het geen wat mij boeide aan het vak leerkracht. Kinderen iets leren/meegeven om ze zo klaar  te maken voor de maatschappij. Dat was de reden dat ik leraar wilde worden.  Ik sluit dan ook zeker niet uit dat ik ooit nog voor de klas kom te staan.

Na een aantal jaar HRM te hebben gestudeerd heb ik besloten om mijn studie deeltijd af te ronden. Dit omdat ik graag wat werkervaring op wilde doen. Omdat het onderwijs nog steeds mijn interesse heeft wilde ik ook graag nu al beginnen om HR en onderwijs te combineren. Zodoende ben ik bij Klaswijs terecht gekomen.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Klaswijs. Om zo de scholen, directeuren, leerkrachten en uiteindelijk de kinderen te helpen. Mocht je het leuk vinden om kennis te maken of benieuwd wat Klaswijs voor je kan betekenen? Graag drink ik vrijblijvend een kop koffie met je!

Wil je kennis maken met Klaswijs? Neem dan contact op met Lodewijk!

Gerelateerde blogs

Positief Leerklimaat

Positief Leerklimaat

Positief Leerklimaat Afgelopen 5 februari hadden we een trainingsavond over positief leerklimaat. Maar wat is dat eigenlijk? Leer je dat niet gewoon op school? En waarom is dat leerklimaat zo ontzettend belangrijk? In deze blog lichten we de term verder toe. ...

Lees meer
Kinderen die vragen…

Kinderen die vragen…

Kinderen die vragen... Een paar weken geleden namen we jullie al mee in de wonderlijke wereld van lesgeven. Tijdens onze trainingsavond van 29 november hebben we met Jan Willem Baars nagedacht over belangrijke thema’s in het leven van elke docent: orde houden en goede...

Lees meer
Training ‘Orde houden en feedback geven’

Training ‘Orde houden en feedback geven’

Training 'Orde houden en feedback geven' De regen stroomt met bakken uit de lucht. Treinreizigers hebben weer eens last van een storing, en degenen die met de auto onderweg zijn, staan meer stil dan dat ze kunnen rijden. Niet heel ideaal als je naar Gouda moet… Toch...

Lees meer
Zelfeffectiviteit in het basisonderwijs

Zelfeffectiviteit in het basisonderwijs

​Zelfeffectiviteit in het onderwijs  Ongetwijfeld heb je mensen om je heen wel eens horen zeggen dat je vertrouwen moet hebben in je eigen kwaliteiten, omdat de kans op succes dan veel groter is. Andersom wordt er ook gezegd dat een taak je sowieso niet gaat...

Lees meer
Een (h)echte groep

Een (h)echte groep

Een (h)echte groep De eerste weken na de zomervakantie staan in teken van groepsvorming. Weleens gehoord van de vier fasen van groepsvorming? Bruce Tuckman zette ze ooit op papier: forming, storming, norming en performing. Hij ging er vanuit dat elke groep zich...

Lees meer
De christelijke kinderboekenweek 2019

De christelijke kinderboekenweek 2019

De christelijke Kinderboekenweek 2019 De christelijke kinderboekenweek staat alweer vroeg in het jaar op de agenda en wat is er nu leuker dan alvast bedenken wat je allemaal met het thema kunt! Het thema dit jaar is ‘op reis’. Een breed thema, waar je veel...

Lees meer