Maak kennis met onze nieuwe collega Lodewijk!

Op 26 augustus is Lodewijk Hage gestart als medewerker bij Klaswijs! Lodewijk zal zich gaan inzetten voor de vervangingen op langer termijn. Denk aan de aanvragen voor een ziekteverlof of zwangerschapsverlof. In deze blog stelt Lodewijk zich voor!

 

Lodewijk Hage
Vervangingsmedewerker bij Klaswijs

‘HR boeit mij omdat ik het mooi vind mensen te helpen, iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Zodat iedereen tevreden is met zijn of haar rol binnen de maatschappij.’

 

Het onderwijs heeft mij altijd geboeid. Als kind van ouders, die allebei in het onderwijs werkzaam zijn kan het bijna niet anders. Overtuigd dat ik leraar  wilde worden ben ik na mijn havo aan de lerarenopleiding geschiedenis begonnen. Toch merkte ik dat dit niet helemaal bij mij paste. Ik wilde meer dan alleen lesgeven. Zodoende na een jaar begonnen aan de opleiding Human Resource Management.

HR boeit mij omdat ik het mooi vind mensen te helpen, iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Zodat iedereen tevreden is met zijn of haar rol binnen de maatschappij. Dit was ook het geen wat mij boeide aan het vak leerkracht. Kinderen iets leren/meegeven om ze zo klaar  te maken voor de maatschappij. Dat was de reden dat ik leraar wilde worden.  Ik sluit dan ook zeker niet uit dat ik ooit nog voor de klas kom te staan.

Na een aantal jaar HRM te hebben gestudeerd heb ik besloten om mijn studie deeltijd af te ronden. Dit omdat ik graag wat werkervaring op wilde doen. Omdat het onderwijs nog steeds mijn interesse heeft wilde ik ook graag nu al beginnen om HR en onderwijs te combineren. Zodoende ben ik bij Klaswijs terecht gekomen.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Klaswijs. Om zo de scholen, directeuren, leerkrachten en uiteindelijk de kinderen te helpen. Mocht je het leuk vinden om kennis te maken of benieuwd wat Klaswijs voor je kan betekenen? Graag drink ik vrijblijvend een kop koffie met je!

Wil je kennis maken met Klaswijs? Neem dan contact op met Lodewijk!

Gerelateerde blogs

Een nieuwe collega; Neline!

Een nieuwe collega; Neline!

Maak kennis met onze nieuwe collega Neline! Op 1 september is Neline Nederlof gestart als medewerker bij Klaswijs! Neline zal het nieuwe aanspreekpunt worden van Klaswijs en zich met name inzetten voor de vervangingen op korte termijn. In deze blog stelt Neline zich...

Lees meer