Nieuws over het corona virus

Het Coronavirus treft ons allemaal. Veel werk staat stil, maar ook héél veel bedrijven hebben jouw hulp hard nodig. Help Nederland draaiende te houden. Bekijk onderste vacatures om te zien waar jij van betekenis kunt zijn.

Nieuws over COVID-19:

Update #3 Solliciteren in coronatijd

Volgens de richtlijnen van het RIVM is het helaas niet mogelijk om nu face-to-face af te spreken. Dit betekent dat wij jou niet kunnen uitnodigen op een van onze vestigingen. Daarom nodig we je graag uit voor een videogesprek via Skype of Whatsapp. Installeer deze programma’s op je pc of mobiel, wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken gaan dus gewoon door, zeker nu we onderwijstalenten voor het nieuwe schooljaar zoeken! Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek op een school, zal daar in overleg met de school een besluit over genomen worden hoe dit verder opgepakt zal worden.

 

Update #2 Financiële regelingen overheid

Op dit moment worden er door de overheid verschillende regelingen in het leven geroepen voor het bedrijfsleven en haar medewerkers. Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om maximaal gebruik te maken van de faciliteiten die de overheid biedt. biedt. Als we weten wat dat concreet voor jou betekent, geven we jou hierover een update via onze kanalen of nemen we persoonlijk contact met je op.
Heb je nog vragen? Bel gerust het Coronateam via 0347-238080.

 

Update #1 Sluiting scholen

Het Coronavirus treft ons allemaal. Veel werk staat stil, maar ook héél veel bedrijven hebben jouw hulp hard nodig. Onze vestigingen blijven open! Natuurlijk staan onze mensen voor je klaar om met je mee te denken over hoe jij Nederland draaiende kan houden. Vanwege de hygiëneregels doen we dit via telefoon, video en skype. Zit je thuis en wil je aan de bak? Bel onze vestigingen (klik op onderstaande link). We hebben genoeg werk!

Heb je vragen over Corona en wat dit voor jouw werksituatie betekent? Voor onze klanten geldt natuurlijk hetzelfde. We beantwoorden ook heel graag al uw vragen. Neem contact op met ons Coronateam via: 0347-238080.

PLEKKEN WAAR JIJ NÚ VAN BETEKENIS KUNT ZIJN:

Helaas zijn de scholen gesloten, maar op andere plekken zijn we nu juist op zoek naar extra handjes. Wil jij nu van betekenis zijn en Nederland ondanks alles toch draaiende houden? We delen hier de mogelijkheden voor jou. 

Homeschooler (omgeving Apeldoorn)

We zijn per direct op zoek naar een ‘Homeschooler’ voor 3 dagen per week. Als Homeschooler begeleid je 3 basisschoolleerlingen bij het volgen van onderwijs en het maken van huiswerk. Ben jij diegene die dit op gaat pakken? Neem contact op met Judith via judith@klaswijs.nl of 06-11252465

Wil je tijdelijk aan het werk buiten het onderwijs? Bekijk alle actuele vacatures van Westerduin Personeelsbemiddeling