Opleiding en begeleiding

Leuk dat je nadenkt over een opleiding in het basisonderwijs! Graag denken wij met je mee in de keuzes die gaat maken. We gaan met je mee op zoek naar de combinatie om te kunnen werken en leren. Klaswijs loopt naast je in dit traject en geeft je advies waar je verder mee kunt!

Opleiding & begeleiding

Klaswijs begeleid je in het traject op de deeltijd Pabo. We lopen naast je, beantwoorden je vragen en gaan met je op zoek naar de juiste combinatie van werken en leren.

Meld je aan voor de deeltijdopleiding!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

{

Deeltijder aan het woord

“Toen ik de opleiding tot onderwijsassistent had afgerond, wilde ik graag doorleren aan de Pabo. Met mijn vooropleiding kun je in 3 jaar de Pabo volgen in deeltijd. Naast de opleiding kun je dan gewoon werken. Doordat ik met Klaswijs in contact kwam, was het voor mij mogelijk om al in het onderwijs aan de slag te gaan. Ik werk nu drie dagen in de week voor Klaswijs en heb de andere dagen tijd voor mijn opleiding. Sinds november sta ik anderhalve dag voor een vaste groep. Groep 1/2 van de Johannes Calvijnschool. De andere dagen val ik in op allerlei scholen. De Vervangingsmanager App werkt heel goed. Tot een dag van tevoren kan ik mijn beschikbaarheid voor onverwachtse invaldagen wijzigen en er wordt op tijd aan mij doorgegeven waar ik verwacht wordt. Het is prachtig dat deze mogelijkheid er bestaat, om deeltijdpabo en een baan via Klaswijs te combineren.”

Willeke Mourik

Deeltijdstudent

Maak kennis met Klaswijs
Welkom!

Wil jij je inschrijven als herintreder of meer informatie ontvangen over dit traject? Graag denken we met je mee! Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.