Werken in het basisonderwijs

Klaswijs verwelkomt leerkrachten (in opleiding) met een passie voor het basisonderwijs!
Wij vinden het belangrijk dat jij de plek vindt binnen het onderwijs die goed aansluit bij jouw wensen. Dit is soms best zoeken. Via Klaswijs heb jij de mogelijkheid om een kijkje te nemen op onze basisscholen en je te oriƫnteren op je gewenste baan.

Wil jij graag aan de slag in het basisonderwijs? Kijk dan hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

i

Ik ben leerkracht

Als leerkracht werken via Klaswijs geeft voordelen! Je krijgt een contract bij Klaswijs zo heb je vastigheid maar direct ook flexibiliteit, je kunt een kijkje nemen bij verschillende scholen of voor langere of kortere periode achter elkaar werken op 1 school.

Ik ben zij-instromer

Als zij-instromer gaan wij het avontuur met je aan! Samen op zoek naar de juiste leerroute. Een passende plek zoeken zodat jij kunt werken/leren via Klaswijs. Je komt bij ons in dienst en wij betalen jouw opleiding. We hebben intensief contact en coachen en begeleiden je tijdens je opleiding!

Pabo-student

Als Pabo-student kun je extra praktijkervaring opdoen bij Klaswijs! Je sluit je aan bij onze invalpool en kan zo voor een dag ingezet worden op een school. Je leert de scholen in jouw omgeving kennen en bent flexibel in het inplannen van je dagen!

Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent bij Klaswijs kun je werken als onderwijsassistent die ter ondersteuning in de groep is, om de groepsleerkracht te ontlasten en leerlingen individueel of in groepjes verder te helpen. Daarnaast kun je een dag invallen via Klaswijs. Je draait een eigen groep voor 1 dag.

U

Ik ben herintreder

Als herintreder bij Klaswijs krijg je goede begeleiding op je zoektocht om weer voor de klas te gaan! Zo kun je je aanmelden voor een herintreders cursus en kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden die er zijn op 1 van onze scholen!

w

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden die er voor je zijn? Graag komen we met je in contact! Laat je gegevens achter via onderstaande button, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Maak kennis met Klaswijs
Welkom!

Wil jij je inschrijven als leerkracht of doorspreken over de mogelijkheden die er zijn? Graag denken we met je mee! Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.