Ik ben herintreder

In het verleden heb jij de Pabo afgerond. Een onderwijsbevoegdheid blijft geldig, ongeacht een korte of langere periode dat je niet voor de klas hebt gestaan. Omdat je een tijd niet voor de klas hebt gestaan, bieden we jou de mogelijkheid om middels een opfriscursus goed voorbereid aan de slag te gaan. Is je interesse gewekt? Lees snel verder wat Klaswijs voor jou als herintreder in het basisonderwijs kan betekenen. Voor je het weet sta jij weer voor de klas.

Herintrederstraject Klaswijs

Klaswijs helpt je om de stap te maken naar de onderwijspraktijk!

Cursus

Deze cursus wordt aangeboden wanneer jij de stap maakt om weer voor de klas te gaan! In overleg met de school waar je gaat werken volg jij de cursus. In 5 middagen word je de basis meester!

Dag meelopen

Wil jij eens meekijken om te zien hoe het onderwijs op dit moment is? Klaswijs biedt graag een school aan waar je weer wat ervaring kunt opdoen voordat jezelf weer voor de klas staat!

Coaching

Klaswijs blijft naast je lopen, ook als je de sprong genomen hebt! Wij blijven betrokken op je werkzaamheden en drinken graag een kop koffie met je!

Stappen die ik neem als herintreder

1. Onderzoek hoe het onderwijs is anno 2018
2. Maak kennis bij Klaswijs en bespreek de mogelijkheden
3. Solliciteer op een vacature bij Klaswijs die je aanspreekt
4. Ga op gesprek bij de school en bespreek de opties om alvast mee te lopen
5. Neem deel aan de opfriscursus
6. Je bent klaar om aan de slag te gaan!

{

Herintreder aan het woord

Na een persoonlijk gesprek met Mirjam had ik een duidelijk beeld hoe het traject zou verlopen. Samen gingen we op zoek naar een leuke vacature en we zijn ook samen naar het gesprek geweest. Dit vond ik fijn omdat Mirjam mee kon denken en ook praktische vragen kon stellen waar ik zelf niet aan had gedacht. Intussen ben ik voor 1 dag in de week werkzaam via Klaswijs.

Trudy van Amerongen

Herintreder

Maak kennis met Klaswijs
Welkom!

Wil jij je inschrijven als herintreder of meer informatie ontvangen over dit traject? Graag denken we met je mee! Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.