Ik ben onderwijsassistent

Als onderwijsassistent ben je een grote ondersteuning voor de leerkacht. Je begeleidt individuele leerlingen en biedt extra hulp aan leerlingen die meer aandacht nodig hebben. Daarnaast ga je aan de slag met de leerlingenadministratie. Kortom, je bent onmisbaar en een echte spin het het web.

Onderwijsassistent bij Klaswijs

Klaswijs zorgt voor een passende plek in het onderwijswerkveld!

U

Kortdurende vervangingen

Als onderwijsassistent kun je via Klaswijs de mogelijkheden onderzoeken om door te studeren voor leerkracht basisonderwijs! Je kunt aan de slag als leerkracht voor een kortdurende vervanging op een basisschool bij jou in de buurt! Onder een kortdurende vervangingen verstaan we een vervanging van 1 dag waardoor je de taken van de leerkracht overneemt.

l

Opleiding

Weet jij het zeker, wil je doorleren voor leerkracht en je bevoegdheid halen? Graag ga we met je in gesprek over de mogelijkheden! We kijken graag met je mee welk onderwijstraject bij jou past! Intussen werk jij voor 3 dagen op de scholen van Klaswijs!

Coaching

Klaswijs blijft naast je lopen, ook als je de sprong genomen hebt! Wij blijven betrokken op je werkzaamheden en drinken graag een kop koffie met je!

{

Herintreder aan het woord

Na een persoonlijk gesprek met Mirjam had ik een duidelijk beeld hoe het traject zou verlopen. Samen gingen we op zoek naar een leuke vacature en we zijn ook samen naar het gesprek geweest. Dit vond ik fijn omdat Mirjam mee kon denken en ook praktische vragen kon stellen waar ik zelf niet aan had gedacht. Intussen ben ik voor 1 dag in de week werkzaam via Klaswijs.

Trudy van Amerongen

Herintreder

Maak kennis met Klaswijs
Welkom!

Wil jij je inschrijven als herintreder of meer informatie ontvangen over dit traject? Graag denken we met je mee! Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.