Ik ben leerkracht

Jij bent een bevoegde leerkracht en op zoek naar een vaste of tijdelijke functie in het basisonderwijs. Dan ben je bij Klaswijs aan het goede adres! Wat wij voor jou kunnen betekenen? Allereerst willen we graag kennis maken. Wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Als we een goed beeld hebben van jouw wensen en achtergrond, kijken we welke deelnemende school het beste bij jou past. En misschien is het niet één school maar zijn het er wel twee waar je graag op wilt werken.

Leerkracht bij Klaswijs

Klaswijs helpt je om een leuke werkplek te vinden!

i

Contract bij Klaswijs

Als leerkracht krijg je een contract bij Klaswijs. Zo bieden we je zekerheid waar jij dat nodig hebt en een salaris conform de CAO van het basisonderwijs.

U

Kijkje in de keuken

Wil jij eens meekijken op verschillende scholen om daarna een beslissing te nemen wat voor soort school bij je past? Dat kan bij Klaswijs! We krijgen regelmatig kortdurende en langdurende vervangingen binnen waardoor jij een inkijkje krijgt in de school!

Bijeenkomsten en borrels

Klaswijs wil een goede werkgever zijn. Daarom blijven we graag van je op de hoogte en houden we jou graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs! Er worden workshops en borrels georganiseerd om elkaar te ontmoeten en nieuwe kennis tot je te nemen.

Wanneer is leerkracht worden bij Klaswijs iets voor mij? 

 

  • Als je diverse scholen wil zien voordat je bij 1 school aan de slag gaat
  • Als je aan de slag wilt voor een paar maanden op 1 school i.v.m. een reis, bruiloft of verhuizing
  • Als je kortdurend wil invallen op diverse scholen tegelijkertijd
  • Als je wilt werken bij de leukste invalpool van Nederland!
{

Leerkracht aan het woord

Klaswijs is een fijn bedrijf om in dienst bij te zijn. Er is veel aandacht voor het welbevinden van mij als werknemer/leerkracht. Ik blijf graag bij hen in dienst.

Marnix Hogendoorn

Leerkracht

Maak kennis met Klaswijs
Welkom!

Wil jij je inschrijven als leerkracht of doorspreken over de mogelijkheden die er zijn? Graag denken we met je mee! Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.