Ik ben Pabo-student

Wil jij naast je studie ervaring op doen voor de klas? Via Klaswijs maak je kennis met al onze scholen. Je kunt vanaf 4 uur per week aan de slag. Deze bijbaan is zeer flexibel en ideaal om als student ervaring op te doen voor de klas!

Natuurlijk bieden wij de juiste begeleiding en houden wij ook rekening met jouw opleidingstraject aan de Pabo. Met andere woorden, wij bieden jouw een werkervaringsplek met het oog op het behalen van jouw diploma.

Het exacte aantal uren en lesdagen zijn per periode in overleg met jou te bepalen. Als je een tentamenweek hebt, is het voor ons logisch dat je niet werkt.

Aan de slag bij Klaswijs als Pabo-student

Klaswijs zorgt voor extra praktijkervaring, leermomenten en natuurlijk een zakcentje!

Flexibiliteit

Als pabo-student snappen we dat je druk bent en alleen kan invallen als het jou uitkomt. Daarom kun jij je beschikbaarheid doorgeven en zo je eigen agenda beheren!

Werken via een app

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je gebruik maken van onze app. Op die manier heb jij alle informatie die je nodig hebt altijd bij de hand!

Workshops en borrels

Klaswijs blijft naast je lopen, ook als je de sprong genomen hebt! Wij blijven betrokken op je werkzaamheden en ontmoeten je graag op een van onze workshops of borrels!

Maak kennis met Klaswijs
Welkom!

Wil jij je inschrijven als herintreder of meer informatie ontvangen over dit traject? Graag denken we met je mee! Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

{

Pabo'er aan het woord

Klaswijs is een fijn bedrijf om in dienst bij te zijn. Er is veel aandacht voor het welbevinden van mij als werknemer/leerkracht. Ik blijf graag bij hen in dienst.

Marnix Hogendoorn

pabo'er

Blog

Binnen Klaswijs delen we graag onze expertise en ervaring. Graag nemen we je mee in de wereld van het onderwijs! Op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Volg Klaswijs op Facebook.

7 creatieve ideeën om het schooljaar af te sluiten

7 creatieve ideeën om het schooljaar af te sluiten In deze laatste weken voor de zomervakantie zijn bij de leerlingen zijn de veranderingen voelbaar. Daarnaast neemt de spanning toe! Misschien verandert de klas wel van samenstelling, of krijgen ze een nieuwe juf of...

Lees meer

Blog – Franny werd opnieuw juf

  Nellie den BoerPlanner Klaswijs Franny werd opnieuw jufKen je Franny al? Ze werd op haar 52e opnieuw juf, na een periode van bijna 16 jaar. Doe jij dat haar na? We zijn best wel trots op Franny, en na het lezen van haar verhaal ben jij datongetwijfeld ook.Jaren...

Lees meer

Blog – Tea is invalleerkracht bij Klaswijs

  Nellie den BoerPlanner Klaswijs Tea is invalleerkracht bij KlaswijsHeb je Tea al wel eens ontmoet? Niet? Laat ik dan eens proberen haar aan je voor te stellen. Tea is zo iemand die alles wel lijkt te kunnen. Zo combineert ze bijvoorbeeld drie verschillende...

Lees meer